Deze wereld heeft meer yoga nodig

Ik ben in 2016 met MatrixYoga gestart vanuit mijn eigen nood aan een plek om mijn (yoga)ding te doen. Sinds 2013 gaf ik yoga in een grote studio in Gent. Ik kende veel teachers, maar weinigen vonden een leuke plaats om hun ding uit te proberen. Zelf was ik ook op zoek naar zo een plek. En zo rijpte het idee om een platform aan te bieden aan startende teachers.

Met MatrixYoga wil ik jou een podium bieden. Een plek waar jij je ei kwijt kan. En intussen brengen we een zeer divers aanbod aan yoga naar Gentbrugge. Een mooie win-win! Want deze wereld heeft —absoluut zeker— meer yoga nodig.

Join the matrix 😉

Wil jij ook graag deel uitmaken van onze bonte yogabende?

Geweldig! Ik leer je graag kennen. Samen kunnen we de mogelijkheden bekijken om samen te werken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Wanted:

Op vraag van onze yogi, zouden we heel graag kleuter/kinderyoga aanbieden op zaterdagvoormiddag. Gentbrugge is enorm aan het verjongen, er zijn veel gezinnen met jonge kinderen, maar voorlopig is er geen aanbod voor hen.

Nochtans is het super waardevol om op jonge leeftijd te leren wat yoga voor je kan betekenen… Is kleuter/kinderyoga helemaal jouw ding? Contacteer me!

Uiteraard staan we er ook voor open om andere yogastijlen te verkennen 🙂

Petra Neyt

petra@mtrx.be

0491 95 41 57